Taşköprü Belediyesi, Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Taşköprü Belediye Başkanlığı kurban kesimi ve dualarla  Fen İşleri Müdürlüğümüze yeni aldığı 2 yeni aracı hizmete başladı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen programda kurban kesimi duaların ardından sıfır km aldığı 2 adet “Ford Tourneo Courier” Belediye Başkanlığınca hizmete başladı.

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye  Başkanı Abdullah Çatal, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, MHP Belediye Meclis Üyeleri Yaşar Kartal, Sennur Yüzücü ve Cezmi Gümüş’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, yaptığı  açıklamada; “Taşköprü  Belediye Başkanlığımızca  Fen İşleri Müdürlüğümüze sıfır km 2 adet “Ford Tourneo Courier” aracımızı kurbanımızı keserek hayırlı ve kazasız kullanmak için dualarımızı ettik.  Göreve geldiğimiz günden bu güne  17 adet araç kazandırdık. Bu gün dualarımız ile hizmetimiz için kendi öz sermayemiz ile  sıfır km iki yeni araç kazandırarak 19 araç almış bulunmaktayız. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun“ dedi.