Taşköprü’de Gençlik Şöleni 

Taşköprü Kaymakamlığı’nın ve Taşköprü Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı coşkuyla kutlandı.
Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezinde sevilen ses sanatçısı Abdullah Civliz’in konseri ile gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterildi.
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ,Taşköprü Belediye Başkanı Yardımcısı Harun Yalçın ve Milliyetçi Hareket Partisi Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, Tosya Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı’nın  katıldığı konser de vatandaşlar ile birlikte şarkılara eşlik eden Belediye Başkanı Abdullah Çatal konser sonunda yaptığı konuşmada “Öncelikle Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bizler varsak onların sayesinde varız. Abdullah Civliz kardeşime de Taşköprü’ye güneş gibi doğduğu için çok teşekkür ederim. Pandemiden dolayı bu tür organizasyonlara 2 yıl gibi uzun bir süre ara vermiştik ama normalleşme süreci ile birlikte Taşköprümüz de bu tür organizasyonları sıkça düzenleyeceğiz inşallah” dedi.
Başkan Çatal, programın sonunda Abdullah Civliz’e çiçek ve plaket takdim etti.