Hüseyin Arslan: ‘Taşköprü’de kaybeden kimse yok, kazanan sadece Taşköprü oldu!’

31 Mart seçimlerinin ardından Taşköprü Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Arslan, bir teşekkür mesajı yayınladı.

Arslan’ın teşekkür mesajı şu şekilde:

“Yeniden Taşköprü!” diyerek başladığımız bu hizmet yolculuğunda, beni belediye başkanı olarak seçen tüm Taşköprülü hemşehrilerime minnettarım. Taşköprü, bu seçimle “Türkiye Yüzyılının” örnek belediyeciliğine adım atmıştır.

Hayatım boyunca benimsediğim “Sevgi, Barış ve Kardeşlik!” ilkeleri Taşköprü’de de yolumuzu aydınlatmaya devam edecek.

Kıymetli Hemşehrilerim, unutmayın; Taşköprü biziz, biz Taşköprü’yüz! Yarın yine bir araya gelerek geleceğe umutla bakacağız. Seçimlerde her zaman kazanan ve kaybeden olur. Ancak bugün Taşköprü’de kaybeden kimse yok, kazanan sadece Taşköprü oldu!

Diğer adaylara da bu demokratik süreçte bize destek oldukları için teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Taşköprü!