Abdullah Çatal’ın Şeffaf Vedası; Belediye Binasına Gelir Gider Tablosu Astı

Abdullah Çatal’ın Şeffaf Vedası; Belediye Binasına Gelir Gider Tablosu Astı

 

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 31 Mart yerel seçimlerde aday olmama kararı almasının ardından ve seçimlere sayılı gün kalmasıyla birlikte etkileyecek bir adım attı. Belediye binasından gelir gider tablosu, gerçekleştirilen hizmetler ve teşekkür mesajları içeren pankartlar asarak, kamuoyu ile paylaştı.

Sabah saatlerinde işe giden Taşköprü’lü vatandaşların dikkatini çeken bu olay, 2019’da göreve geldiği zamandan beri şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyen Başkan Çatal’ın veda sürecine özgün bir dokunuş kattı. 31 Mart 2019’da göreve başladığında, Belediyenin  gelir gider tablosunu,  binaya asarak kamuoyu ile paylaşan çatal,  31 Mart 2024 yılında aday olma kararı almasından sonra,  halkın gözü önünde bir kez daha gelir gider tablosunu paylaşarak ve yapılan hizmetleri hatırlatarak ilçe sakinlerinden takdir topladı.

Belediye Başkanı Çatal, yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden beri şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla ilçemizi yönettik. Her vatandaşımızın fikrine değer vererek, hizmetlerimizi şekillendirdik. Şimdi görevimizin sona ermesine az bir zaman kala, yine bu şeffaflık ilkesinden ödün vermeden gelir gider tablosu ve hizmetlerimizi ilçe halkıyla paylaşıyoruz. Taşköprü’nün geleceği için yapılan her harcamanın şeffaf bir şekilde bilinmesi gerektiğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.