Belediye Başkanı Çatal “Bir Olduk, Biz Olduk, Aile Olduk!”

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, doğum gününü ekip arkadaşları ve mesai arkadaşları ile birlikte pasta keserek kutladı.

Kendisine sürpriz bir doğum günü etkinliği düzenleyen Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Meclis Üyesi Hüseyin Kurt, birim amirleri, personeller ve mesai arkadaşlarıyla bir araya gelerek anlamlı bir gün geçirdi. Başkan Çatal, yaptığı açıklamada, “Bugün doğum günüm sebebiyle sürpriz yapan, Başkan Yardımcımız Harun Yalçın, Meclis üyemiz Hüseyin Kurt, birim amirlerimiz, personellerimiz ve mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 2019 yılının başından bu yana bir aile ortamında çalıştığımız ve bundan sonraki yaşamımızda da aile olacağımız tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir Olduk, Biz Olduk, ve en güzeli ise Aile olduk” dedi. Bu özel gününü ekibiyle birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Çatal, birlikte çalıştığı ekibin samimiyeti ve iş birliği ruhunun, başarılarına güç kattığını belirtti.