EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETİ

T.C

TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KARAR ÖZETİ

 

KARAR TARİHİ       : 05.10.2022

KARAR NO              : 45-46-47

 

 

 Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

 

Meclis Başkanı : Abdullah ÇATAL

Meclis Üyeleri :Harun YALÇIN, Murat SERDAROĞLU, Sennur YÜZÜCÜ, Cezmi GÜMÜŞ, Hüseyin KURT, Yaşar KARTAL, Ceyhun ÇORBACI, Hüseyin ER, Murat GÜR, Mehmet Emin DANA, Emine GÜLTEKİN

Katılmayanlar :

 

                                     

Belediye Meclisinin 05.10.2022 tarihinde gerçekleşen toplantısında aşağıdaki kararlar görüşülerek karara bağlanmıştır.

 

  1. (2022/45): 2023 yılı bütçesine ilişkin çalışmalar Başkanlık ve Encümen tetkiki ile tamamlanmıştır. 2023 yılı bütçe tasarısı üzerinde gerekli incelemelerin yapılması için Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi ve komisyon tarafından hazırlanacak görüş ve raporlarla birlikte meclisimize sunulmasına yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

 

  1. (2022/46) : Taşköprü Enerji İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi tarafından Belediye Başkanlığımıza Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere bedelsiz ve şartsız hibe edilmek istenen 37 ABK 470 plakalı, 1998 model, WU24214 motor ve SFACCCDJDCWU24214 şase numaralı, Ford marka Cargo 2520 tipi Kamyonun 237 sayılı Taşıt Kanunu’nun 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 85. Maddesi ile değişik l0. Maddesi hükümleri doğrultusunda bedelsiz hibe olarak kabul edilmesine ve bu hibe işlemleri ile ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcısı Harun YALÇIN’ a yetki verilmesine yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

 

  1. (2022/47) : Mülkiyeti Belediyemize ait; Üstatlar Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:58 de bulunan Şehirler arası Otobüs Terminali içerisinde yer alan Otobüs ve Minibüs Yazıhaneleri, Ofisler ve Diğer iş yerleri ile Mülkiyeti Belediyemize ait Tabakhane mahallesi 29 Ekim Cumhuriyet meydanı No:15 de Bulunan Merkez Aile Çay Bahçesinin işletmeciliklerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince açık arttırma sureti ile 10 yıllığına kiraya verilmesine ve kira ihale işlemleri için Belediye Encümenine yetki verilmesine yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

 

 

 

 

Abdullah ÇATAL                              Murat SERDAROĞLU                                M. Emin DANA

Meclis Başkanı                                  Meclis Katibi                                                 Meclis Katibi