Taşköprü Belediyesin’den LGS’de ilk 3’e giren öğrencilere bisiklet hediyesi

Taşköprü Belediyesi, Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’nda ilçede ilk 3 dereceyi elde edecek olan öğrencilere bisiklet hediye edecek.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 5 Haziran’da Türkiye genelinde yapılacak olan Liseye Geçiş Sınavı’nda  ilçede ilk 3’e giren öğrencilere müjde verdi.

Başkan Çatal, ilçemizde LGS’ye girecek olan öğrencilerimizi moral-motivasyonlarını yükseltmek amacıyla ilçemizde böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirtti.

Çatal, yaptığı açıklamada “Liseye Geçiş Sınav’ına (LGS) girecek olan öğrencilerimizi teşvik etmek amacıyla ilçemiz genelinde ilk 3 dereceye giren öğrencilerimize geçen yıl olduğu gibi bu yılda bisiklet hediye edeceğiz. Eğitimin ve çocuklarımızın her zaman yanında olma gayretimiz devam edecek olup, sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.