Başkan Çatal’dan Boom Makinaya ziyaret

Başkan Çatal’dan Boom Makinaya ziyaret

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprülü hemşerimiz Altan Yavuz’un sahibi olduğu ve alanında ülkemizde öncü olan Boom Makina Fabrikası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kasder tarafından düzenlenen 14. Kastamonu Günleri etkinliğine katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul’da bulunan Başkan Çatal, Taşköprü ilçemizin yetiştirdiği değerlerden olan Boom Makina firması sahibi Altan Yavuz’u fabrika binasında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Hemşerilerinin alanında böyle başarılı bir pozisyonda olmasından mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çatal, Yavuz’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, iş hayatında başarılarının devamını diledi.

İşadamı Altan Yavuz ise her zaman Taşköprülü olmakla gurur duyduğunu ifade ederek Belediye Başkanı Çatal ve hemşerilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Çatal’a ziyareti sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Taşköprü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Tatlı ve işadamı Ulaş Çoban ile Bayram Fırat Demir eşlik etti.

 

(Haber Merkezi)