Gökırmak Mahallesinde Temel Atma ve Lojman Açılışı Gerçekleşti

Gökırmak Mahallesinde Temel Atma ve Lojman Açılışı Gerçekleşti

Taşköprü ilçemiz Gökırmak Mahallesi’nde yeni yapımına başlanılan Camii inşaatının temeli atıldı. Ayrıca yapımında sona gelinen İmam Evi, Kuran Kursu ve Muhtarlık Lojmanı’nın açılışı dualarla ve kurban kesimi ile gerçekleşti.

Her iki programa da Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 21. ve 23. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut, MHP Belediye Meclis üyesi Murat Serdaroğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, yaptığı açıklamada “Gökırmak mahallemiz bugün hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile iki güzel projeden birinin yapımına başladık diğerinin ise açılışını gerçekleştirdik. Mahallemize yapılan çalışmaların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Mahalle Muhtarı Ahmet Yüksel ise “Hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile güzel çalışmalara birlikte imza atıyoruz.  Her zaman destekleriyle bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Abdullah Çatal’a, hayırseverimize, İlçe Kaymakamımıza ve emekleri bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Programda kurban kesimi ve dualarla cami inşaatının temelini atılarak ardından ise lojman açılışı gerçekleşti.