Sokak Hayvanlarını Besleyen Gönüllü Vatandaşlar için Sepetli Bisiklet alındı

Taşköprü Belediyesi tarafından sokak hayvanlarını besleyen vatandaşlar için, sepetli bisiklet aldı. Taşköprü Belediyesi ilçe merkezinin çeşitli noktalarına konumlandırılan kedi evi ve köpek odaklarını besleyen vatandaşlar için sepetli bisiklet aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdullah Çatal yaptığı açıklamada “İlçemizin çeşitli alanlarına konumlandırdığımız sokak canlılarımız için, besleme odaklarına mama bırakan gönüllü vatandaşlarımız için belediyemizce sepetli bisiklet alarak hayvanseverlerimize kolaylık sağlamak amacındayız. Mamalarını sepete koyarak, hem yorulmadan hem de daha hızlı mama odaklarını ziyaret edebilecekler. Sokak canlılarımızın her zaman yanındayız. Gönüllü vatandaşlarımız ve Belediyemiz ekiplerince günlük ziyaret gerçekleştiriyoruz” dedi.

Gönüllü vatandaşlar Hilal Masa’dan anahtarını alarak Belediye binası önündeki besleme aracı ile mama odaklarına mama bırakabilecekler.