Vefatlar

Ayhan Çelik Hakka Yürüdü

Camikebir Mahallesinden  Kendir Fabrikasından emekli merhum Mustafa Çelik’in oğlu, Dilek Çelik’in eşi, Aydın ve Mustafa Çelik’in babaları, Aysel Cıroğlu’nun ağbeyi Halk Sağlığı Müdürlüğü emekli personel’i  Ayhan Çelik hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Necati Özcan Hakka Yürüdü

Kılıçlı Köyünden Hüseyin Özcan’ın ağbeyi, Eyüp, Ercan, Emre, Hüseyin ve Aysel Özcan’ın babaları, Necati Özcan hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Döndü Yıldız Hakka Yürüdü

Aşağı Emerce Köyü Dikmenaltı Mahallesi Muhtarı Dursun Yıldız’ın kızı, Döndü Yıldız hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: