Vefatlar

Şehriye Ceylan Hakka Yürüdü
Pulcular Mahallesinden Zeki Ceylan’ın eşi, İsmail, Niyazi ve Cumhur Ceylan’ın anneleri, merhum Hüseyin Özel, Halime Aydostlu ve Setret Demir’in kız kardeşi Şehriye Ceylan hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Vahide Baysal Hakka Yürüdü
Lokantacı esnaflarından Hakkı Baysal’ın eşi, Esnaf Kefaletten emekli Baysal ve Suna Uğur’un anneleri, ilçemiz esnaflarından Köfteci Hakkı Baysal’ın babaannesi, emekli Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Uğur’un kayınvalidesi, Eczacı Yıldıran Yüksel’in büyük kayınvalidesi Vahide Baysal Hakka Yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Faik Ünal Hakka Yürüdü
Üstatlar Mahallesinden Madanoğlu ailesinden merhum Yunus Ünal’ın oğlu, Melek Ünal’ın eşi, Ayhan ve Mehmet Ünal’ın abileri Faik Ünal hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Şaban Oynar Hakka Yürüdü
Dilek Köyü Kuştepe Mahallesinden merhum Neşet Oynar’ın oğlu, merhum Yeter Oynar’ın eşi, Selçuk Oynar, Ramazan Oynar,Şehri Demir ve Songül Savaş’ın babaları Şaban Oynar hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hacı Muzeffer Yılmaz Hakka Yürüdü
Tacettin Yılmaz’ın babası, Hasan ve Nazan Yılmaz ile Fatih Ünlü’nün dedeleri, Hasan Ünlü’nün kayınpederi, Hacı Muzaffer Yılmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Osman Aydoğmuş Hakka Yürüdü
İlçemiz Bey Köyünden merhum Yunus Aydoğmuş’un kardeşi, Yaşar Aydoğmuş’un amcası, Hasan Acar’ın kayınpederi, Mahmut Pala ve merhum Kazım Pala’nın eniştesi, Erdoğan Aydoğmuş’un babası Osman Aydoğmuş hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hatice Arslan Hakka Yürüdü
Alisaray Köyünden merhum Selim Arslan’ın eşi, Hayrettin Arslan’ın annesi, Hasan Birgül’ün ablası, Hatice Arslan hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Burhan Arı Hakka Yürüdü
İlçemiz kebapçı esnaflarından İsmail Arı ve Jale Arı’nın babaları, fırıncı esnaflarından Vahdi Arı’nın amcası, Zühtü Arı ve Tuğçe Kıvrak’ın dedeleri, Nermin Arı’nın eşi, eski kebapçı esnaflarından Burhan Arı hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hasan Canpolat Hakka Yürüdü
Camikebir Mahallesinden Taşköprü Devlet Hastanesi personeli Halim Canpolat, Gülfer Şenel ve Hamiyet Karapınar’ın babaları, Cemile ve Zeki Ata’nın dayıları, Yazıhamit Köyünden Enver Dalkıran’ın yeğeni, Sümerbank Kendir Fabrikasından emekli Hasan Canpolat hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: