AK Parti MKYK Üyesi Umur ve Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır’dan Taşköprü ziyareti

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umur ve İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır Kastamonu ziyaretleri kapsamında Taşköprü ilçemizi ziyaret etti. Taşköprü Belediye Başkanlığına uğrayarak Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret eden MKYK üyesi Umur ve Başkan Bahadır Taşköprü ilçemiz hakkında Başkan Çatal’dan bilgiler aldı. Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlere teşekkür eden Başkan Çatal, Umur ve Bahadır’a dünyaca ünlü AB Coğrafi İşaret Belgeli Taşköprü Sarımsağı ve yöresel ürünlerin olduğu sepet takdim etti. Daha sonra hep birlikte Taşköprü AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden heyet İlçe Başkanı Hüseyin Erol ve yönetimi ile sohbet ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Düzenlenen ziyarete MKYK Üyesi Umur ve Belediye Başkanı Bahadır haricinde AK Parti Bahçelievler yönetim kurulu üyeleri ve Kasder Bahçelievler Şube Başkanı Cem Ulaşan da katıldı.