LGS’de dereceye giren öğrencilere Başkan Çatal’dan bisiklet hediyesi

Taşköprü Belediyesi Liseye Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarının açıklanması ile birlikte ilçede dereceye giren öğrencilere Taşköprü Belediyesi bisiklet hediye etti.
Liseye Geçiş Sınavında, ilçe de 1.’ci olan Şehit İlker Narin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Kerim Mustafa Aykaç, 2’ci Şehit İlker Narin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammet Melih Güler, 3’cü Atatürk Ortaokulu öğrencisi Enes Bekdemir’e hediyelerini Belediye Başkanı Abdullah Çatal takdim etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu, Şube Müdürü Mehmet Türe, okul müdürleri, öğrenci velileri ve dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Çatal yaptığı açıklamada; “Liseye Geçiş Sınavında ilçemizde ilk 3’e giren öğrencilerimizi Belediyemiz de ağırladık. Çocuklarımızın başarısını her zaman taktir ederek, bu başarılarının ödüllendirmek ise en büyük gayemizdir. Dereceye giren öğrencilerimizi bir kez daha tebrik eder, yeni eğitim hayatlarından başarılarının devamını dilerim” dedi.
Liseye Geçiş Sınavında ilçede birinci olan, Şehit İlker Narin İmam Hatip Ortaokul Öğrencisi Kerim Mustafa Aykaç’da hediyelerinden dolayı Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a ve her zaman yanında destekçi olan, öğretmen ve ailesine teşekkür etti. Aytaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada; “Bu gururu yaşadığım için çok mutluyum. Liseye Geçiş Sınavında ilçemizde 1. olmak hem ailemi hem öğretmenlerimi gururlandırdı. Başarımın Lise öğrenimimde de devam edeceği ve daha çok derslerime çalışarak, başarılarıma başarı ekleyeceğim” dedi.