Shakespeare, Taşköprülülerle Buluşacak

Taşköprü Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “Shakespeare’in Bütün Oyunları” adlı tiyatro oyununu Taşköprülü sanatseverlerle buluşturacak.

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan programda Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya Devlet Tiyatrosu ekibi tarafından “Shakespeare’in Bütün Oyunları” adlı tiyatro oyunu, 7 Haziran Cuma günü akşam saat:20.00’de Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sanatsız bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünü her daim düstur olarak kabul ettiklerini ve bundan önceki dönemlerde olduğu gibi Taşköprü’nün sanatın her alanıyla buluşması için imkânları nezdinde ellerinden geleni sonuna kadar yapacaklarını ifade etti.

Sanatın, toplumun kültürel ve duygusal yaşamında hayati bir rol oynadığını ifade eden Arslan, “7 Haziran Cuma günü saat:20.00’e gerçekleştirecekleri tiyatro oyununa tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.