Başkan Arslan, Ankara’da önemli ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, beraberinde AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ve ilçe belediye başkanları ile Ankara’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcıları Refik Tuzcuoğlu ve Fatma Varank’ı ziyaret etti.

BAŞKAN ARSLAN: TAŞKÖPRÜ İLE İLGİLİ TALEPLERİMİZİ İLETTİK

Başkan Arslan, ziyaretle ilgili verdiği bilgide; “Bugün Başkent Ankara ziyaretlerimiz kapsamında ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcıları Sayın Refik Tuzcuoğlu ve Sayın Fatma Varank Hanımefendiyi, Milletvekilimiz Sayın Halil Uluay ile birlikte ziyaret edip ilçemiz ile ilgili talaplerimizi ilettik.

Hüsnükabul ve desteklerinden dolayı değerli bakan yardımcılarımıza ve kıymetli vekilimize teşekkür ederim” dedi.