Taşköprü Belediye Başkanı Arslan’dan Ragbi Milli Takımına Ziyaret!

Taşköprü Belediye Başkanı Arslan’dan Ragbi Milli Takımına Ziyaret!

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, milli gururumuz Ragbi Milli Takımı ve teknik direktör Sercan Hükümen’e destek vermek için bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Arslan, Kastamonu’nun gururu olan Asya Spor Kulübü Ragbi ve milli takım oyuncularıyla da bir araya gelerek sohbet etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, milli gururumuz Ragbi Milli Takımı ve teknik direktör Sercan Hükümen’e destek vermek için bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Arslan, Kastamonu Taşköprü’nün gururu olan Asya Spor Kulübü Ragbi ve milli takım oyuncularıyla da bir araya gelerek sohbet etti.

Arslan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Sayın Sercan Hükümen hocamızı ve ragbi takımımızı ziyaret ederek, kulübümüzün ve sporcularımızın yanında olduğumuzu belirtmek istedik.” dedi.

Kastamonu’dan Milli Gurur

Asya Spor Kulübü Ragbi, Kastamonu Taşköprü’nün ve Türk ragbisinin önemli temsilcilerinden biri. Kulübün yetiştirdiği sporcular, milli takımda da önemli roller üstleniyor. Bu da Kastamonu’nun spora ve milli takıma verdiği önemin bir göstergesi.

Başkan Arslan’dan Destek Mesajı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın takıma yaptığı ziyaret, spora ve sporculara verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor. Arslan’ın bu ziyareti, Kastamonu Taşköprü’de sporun gelişmesi ve daha fazla gencin sporla ilgilenmesi için de önemli bir teşvik olacaktır.