Taşköprü Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 25 bin TL oldu

Taşköprü Belediyesi, belediye bünyesinde çalışan işçi personelinin almış olduğu maaşlarına  %47 zam yaptı.

Bu doğrultuda Taşköprü Belediyesi’nde çalışan en düşük işçi maaşı net 25 bin TL oldu. Ayrıca belediyenin temizlik kadrosunda çalışan yer ekibine 25 bin TL net maaşının üzerine brütte 2.080 TL ilaveten koku yardımı yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Belediyesi Başkanı Abdullah Çatal, göreve geldikleri ilk günden buyana gece gündüz demeden çalışan vefakar belediye personelinin alın terini korumak adına gayret gösterdiklerini belirterek bu doğrultuda belediye bünyesinde çalışan kadrolu ve şirket işçisi kardeşlerimize %47 ilave zam yaptıklarını ve bu doğrultuda en düşük işçi maaşının 25 bin TL olduğunu ifade etti.

Çatal ayrıca, bugüne kadar mesai mevhumu gözetmeden çalışan tüm belediye personeline teşekkür etti.