Belediye Başkanı Çatal “ Genel Başkanımızdan Müsaade İstedik “

Milliyetçi Hareket Partisi Taşköprü Belediye Başkan Adayı Yıldıran Yüksel’in açıklanmasının ardından, mevcut Belediye Başkanı Abdullah Çatal’dan ilk açıklama geldi.

Başkan Çatal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, aday gösterilen Yıldıran Yüksel’in her zaman yanında olacağını vurguladı. Çatal, “31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde sizlerin teveccühü ve güçlü desteğiyle Taşköprü Belediye Başkanı olarak göreve başladım. Bu süre zarfında birlikte birçok kalıcı eseri ilçemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ancak, yaklaşık 2 ay önce sağlık sebeplerinden ve mevcut iş hayatımızın yoğunluğundan dolayı Genel Başkanımızdan müsaade istedik ve bu süreçte dava arkadaşımız Sn. Yıldıran Yüksel ile yaptığımız istişare sonucunda aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bugün, Genel Başkanımız, değerli büyüğümüz, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Taşköprü Belediye Başkan adayı olarak Sn. Yıldıran Yüksel’i sizlere duyurmaktan gurur duyuyorum. Kendisine Mahalli Seçimlerde başarılar diler, Başkan adayımız Sn. Yıldıran Yüksel’i tebriklerimi iletiyor, bayrağı devredeceğimiz güzel bir döneme girdiğimizi düşünüyorum. Şahsım olarak, her zaman Partimizin Başkan Adayı Sn. Yıldıran Yüksel’in yanında olacağımı belirtmek ister, seçim sürecinde ve sonrasında kendisine destek olacağımı ifade etmek isterim. 31 Mart 2024 belediye seçimlerinin Taşköprü ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini dilerim.” ifadelerine yer verdi.