KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETİ

Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

Meclis Başkanı   : Harun YALÇIN

Meclis Üyeleri  :Murat SERDAROĞLU, Yaşar KARTAL, Sennur YÜZÜCÜ, Cezmi GÜMÜŞ, Hüseyin KURT, Ceyhun ÇORBACI, Mehmet Emin DANA

Katılmayanlar : Abdullah ÇATAL (Belediye Başkanı), Hüseyin ER, Murat GÜR,  Emine GÜLTEKİN

Belediye Meclisinin 06.11.2023 tarihinde gerçekleşen toplantısında aşağıdaki kararlar görüşülerek karara bağlanmıştır.

1. (2023/56): Belediyemizin 2024 Yılı Gelir ve Gider bütçesi 150.000.000,00.-TL. Olarak denk bir şekilde olduğu, Bütçe kararnamesi madde madde, gider bütçesi kurumsal kodlaması yapılan birimlerin fonksiyonel kodlamasının birinci düzeyi, gelir bütçesi ekonomik kodlamasının birinci düzeyleri ekleri ile birlikte fasıl fasıl oylanarak oy birliği ile kabul edilmiştir.

Meclis Başkanı                                  Meclis Katibi                                                 Meclis Katibi

Harun YALÇIN                                Murat SERDAROĞLU                                M. Emin DANA

Belediye Başkan Vekili