İçme Suyu Projesi’nde Sona Geliniyor

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan ve ilçenin en büyük sorunu olan Taşköprü Belediyesi İçme Suyu Projesi Arıtma Tesisi’nde adım adım sona geliniyor.

İhalesi yapıldıktan sonra hızlı bir şekilde yapımına başlanılan arıtma tesisinde bir gelişme daha yaşanarak, tesisin filtrasyon sitemi kurulumuna başlanıldı.

Belediye Başkanı Çatal yapmış olduğu açıklamada; “Türk Standartlarına ve Dünya Sağlık Örgütü’nün değerlerine uygun içme suyu sağlamak amacıyla Taşköprü Belediyemizce ihalesi yapılarak yapımına başlanılan içme suyu arıtma tesisimizin filtrasyon sistemlerinin kurulumuna başlandı. Geleceği inşaa etme ediyoruz bu amaçla memleketimize kalıcı eserler bırakmaya devam edeceğiz. Hasanlı Gölet’inden gelen içme suyumuz en kısa sürede musluklarımızdan akacak. ” dedi.