Taşköprü’de 13 Metruk Bina Yıkıldı

Taşköprü Belediyesi tarafından ilçemizde can güvenliğini tehdit eden ve görsel kirlilik yaran metruk binaların yıkımı devam ediyor.
Belediye Başkanlığı ekiplerince yapılan araştırma sonucu alınan karar neticesinde 2022 ile 2023 yılı içerisinde ilçemizde bulunan 13 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Taşköprü Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın can güvenliğini tehdit eden, görsel kirlilik yaratan metruk binalarla mücadelemiz devam ediyor. İlçemiz de 2022 yılı ve 2023 yılı içerisinde toplamda 13 tehlike oluşturan binamızı yıkıldı. Tarihi vasıf taşımayan ve halkımızın güvenliğini tehdit eden metruk binalara yönelik çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.