Taşköprü ilçemizde düzenlenen “2. Çocuk Şenliği” başladı.

Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen şenlikte Kaymakam Bekir Özen ve Belediye Başkanı Abdullah Çatal ve Kasder Bahçelievler Şube Başkanı Cem Ulaşan’da çocuklarla zaman geçirerek mutluluklarına ortak oldular.
Başkan Çatal, “Bir Çocuk Gülümser, Dünya Değişir” şiarıyla Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce çocuklarımıza karne hediyesi olarak “2. Çocuk Şenliği”mizi düzenledik. Çocuklarımız bizlerin geleceği, onların mutluluğu bizlerin huzuru demek. Bu düşünce ile bugün ve yarın devam edecek olan “2. Çocuk Şenliğimize” tüm çocuklarımız davetlidir. Onların hayalleri, ilçemizin geleceğidir” dedi.
Kaymakam Özen ise Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a çocuklara sunduğu erken karne hediyesinden dolayı teşekkür ederek tüm çocuklara iyi eğlenceler diledi.