ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

 

T.C

TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KARAR ÖZETİ

 

 

KARAR TARİHİ       : 06.02.2023

KARAR NO              : 14 -15 – 16

 

 

 Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

 

Meclis Başkanı   : Abdullah ÇATAL

Meclis Üyeleri :Harun YALÇIN, Murat SERDAROĞLU, Yaşar KARTAL Sennur YÜZÜCÜ, Cezmi GÜMÜŞ, Hüseyin KURT, Ceyhun ÇORBACI, Hüseyin ER, Murat GÜR, Mehmet Emin DANA, Emine GÜLTEKİN

Katılmayanlar :

Belediye Meclisinin 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen toplantısında aşağıdaki hususlar görüşülerek karara bağlanmıştır.

  1. ( 2023/14) : “ULUSLARARASI TAŞKÖPRÜ KÜLTÜR VE SARIMSAK FESTİVALİ Pompeiopolis Antik Kenti Tanıtım Etkinlikleri ve Tarım ve Hayvancılık Fuarı”nın 35. si bu yıl 10-13 Ağustos 2023 tarihlerinde düzenlenmesine ve Belediye Başkanı Abdullah ÇATAL’ ın Başkanlığında Festival Komitesinin oluşturulmasına yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

 

  1. (2023/15) : İlçemizde faaliyet gösterecek olan ”İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti” İşyerlerinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğünün 03.11.2020 Tarih ve 185760 sayılı görüşüne istinaden, açılacak İşyerlerinin ticaret veya karma kullanım fonksiyonuna sahip, çevreye, altyapıya ve trafiğe yük getirmemek kaydıyla, Ekli Krokilerde belirlenen yerlerde açılmasına yapılan açık oylama sonucu oy çokluğu ile karar verildi.

 

  1. (2023/16) : Belediyemiz Norm Kadro değişikliğini içeren ekli listedeki (II) sayılı Memur boş Kadro Cetveli ile Dolu – Boş kadro durumu (IV) nolu cetvellerin onaylanmasına yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

 

 

 

 

Abdullah ÇATAL                              Murat SERDAROĞLU                                 M. Emin DANA

Meclis Başkanı                                  Meclis Katibi                                                Meclis Katibi