MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

Meclis Başkanı   : Abdullah ÇATAL

Meclis Üyeleri :Harun YALÇIN, Yaşar KARTAL Sennur YÜZÜCÜ, Cezmi GÜMÜŞ, Hüseyin KURT, Ceyhun ÇORBACI, Hüseyin ER, Murat GÜR, Mehmet Emin DANA, Emine GÜLTEKİN

Katılmayanlar : Murat SERDAROĞLU

Belediye Meclisinin 06.03.2023 tarihinde gerçekleşen toplantısında aşağıdaki hususlar görüşülerek karara bağlanmıştır.

1. ( 2023/17) : 10-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında İlçemizde düzenleyeceğimiz 35. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali Pompeiopolis Antik Kenti Tanıtım Etkinliklerinin iptal edilmesine yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

1. (2023/18) : Belediye Başkanlığımız ile Türkiye İş Bankası arasında Üye İş Yeri anlaşması yapabilmesi için Belediye Başkanı Abdullah ÇATAL’ a yetki verilmesine yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

1. (2023/19) : Belediye Başkanlığımız bünyesinde ihtiyaç fazlası bulunan 37 EV 607 plakalı kanal açma / Vidanjör özellikli kamyonun Taşköprü Kaymakamlığı Taşköprü Köylere Hizmet Götürme Birliğine Bedelsiz Hibe edilmesine, yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

1. (2023/20) : Belediyemize ait olan Tekke Mahallesi 375 ada 13 Parsel de bulunan taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre satışının yapılmasına ve satış işlemi için Belediye encümenine yetki verilmesine yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

1. (2023/21) : İlçemizde faaliyet gösterecek olan ”İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti” İşyerlerine Ekli Krokilerde belirlenen yerlerin eklenmesine yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

Abdullah ÇATAL                              Sennur YÜZÜCÜ                                          M. Emin DANA

Meclis Başkanı                                  Meclis Katibi                                                Meclis Katibi