Saygı Değer Taşköprülü hemşerilerim…

Saygı Değer Taşköprülü hemşerilerim…

 

Geçtiğimiz günlerde  Belediye Meclis üyesi Yaşar Kartal’ın yerel basında parklarda ve bazı caddelere siyasi büyüklerimizin ve Cennet mekan kurucu Genel Başkanımız Başbuğ  Alparslan Türkeş ile Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin verilmesi konusunda yapmış olduğu demeçleri kendisi bireysel olarak yapmıştır.

 

Milliyetçi Hareket Partimiz ve Belediye Meclis üyelerimiz,  Cumhuriyeti ve Milliyetçiliği her zaman temel ilkelerinden biri olarak benimsemiştir.

Son günlerde yerel basında çıkan haberlerde Belediye meclis üyelerimiz tarafından da Cumhuriyetin isminin yaşatılması bizler için son derece önemli ve manevi bir duygudur.

İsimleri geçen siyasi büyüklerimiz, benden ve Belediye Meclis üyelerimizden herhangi bir talepleri olmamıştır. Yerel basına demeç veren Meclis üyesi, Kartal’ın bireysel bir açıklamasıdır.

Ne Taşköprü Belediye Meclis üyelerimiz nede Milliyetçi Hareket Partisi Taşköprü ilçe Başkanlığının böyle bir talebi olmamıştır. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal olarak Cumhuriyetimizin değerlerine, Milli ve  manevi değerlerimize sonuna kadar savunacağımızdan hiç bir hemşehrimizin şüphesi olmasın.

Maneviyatımıza geçmişte sahip çıktığımız gibi son nefesimize kadar sahip çıkacağımızı belirtmek isterim. Tüm kamuoyununa  saygılarımı sunar, sağlıklı günler dilerim.

 

Abdullah Çatal

Taşköprü Belediye Başkanı