Başkan Çatal, direksiyon başına geçti

Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kapadokya gezileri Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın kaptanlığında devam ediyor.
Kendisinin de ikamet etmiş olduğu Harmancık Mahallesi sakinlerinin katıldığı gezinin kaptanlığını Belediye Başkanı Abdullah Çatal, gerçekleştirdi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Abdullah Çatal;
“Geçen yıl Çanakkale gezileri ile başladığımız mahalle gezilerimize bu sene Kapadokya Bölgesi ile devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce düzenlediğimiz gezilerimizi her sene devam ettirerek ilçemizdeki vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu turda da ikamet ettiğim Harmancık Mahallesi sakinlerimiz ile Kapadokya’da olmaktan ve halkımız için direksiyon başına geçmekten son derece gurur duyuyorum” dedi.
Geçtiğimiz haftalarda başlayan mahallelere yönelik Kapadokya Kültür gezileri Kurban Bayramı sonuna kadar devam edecek.