Çatal; “İlçemizin Dört Bir Yanını Güzelleştiriyoruz”

 

Taşköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hava şartlarının düzelmesiyle birlikte ilçenin her bir alanında hızlı bir şekilde çalışmalara başlanıldı.

İlçe merkezinde, hasar gören noktalarda kilit parke, ilçenin yeşil alanlarında çiçek ekimi, cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları, yeşil alanlarda ilaçlama, çim biçme ve gübreleme işlemi havaların ısınmasıyla başladı.

Kilit parke, bordur taşı ve tretuvar karo taşı olmak üzere ilçede toplamda 60 bin m2 alanda çalışmalar süreceği kaydedildi.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “İlçemizin dört bin yanında çalışmalarımız sürüyor. Çiçek ekimi, cadde ve sokaklarımızda hasar gören noktalarda parke kilit taşı çalışmalarımız ve yıkama çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca parklarımızda ailelerimizin çocukları ile güzel vakit geçirmesi için yenileme ve tadilat çalışmalarımızın yanı sıra kamelya konulması ve sayısı artırılması konusunda da ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. İlçemizin dört bir yanını güzelleştirmek için, gece gündüz çalışmalarımız özverili bir şekilde devam edecek. Emekleri ve hizmetleriyle her zaman baş taşımız olan, ekip arkadaşlarıma çalışmalarında kolaylıklar diliyorum“ dedi.