Çatal Bakan Yardımcıları İle Görüştü

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Ankara ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Çatal, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP İdari, Mali ve Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil ve Ankara Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği Başkanı Mustafa Özbakır’ı ziyaret etti. Çatal yaptığı açıklamada, “Ankara’da gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde, ilçemiz için önem arz eden in önemli konuları hakkında istişarelerde bulunduk. İlçemizin tarihini ön plana çıkartan, gizlice konağımızın hızlı bir şekilde tekrardan tadilat yapılması için, gerekli çalışmaların bakanlığımızca başladığını belirtmek isterim. Sokak sağlıklaştırılması için gerekli adımlarımızı atarak, bi an önce çalışmalarımızı başladık. Pompeipolis Antik kentimiz 2022 yılı kazı çalışmaları için gerekli adımlarımızı attık. “ dedi.
Ziyarette Belediye Başkan Çatal’a Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Karaman ve hemşerimiz Harun Yılmaz eşlik etti.

(Belediye Basın)