Taşköprü Belediyesi Aşevi, Ramazan’da 360 kişiye hizmet verecek

Taşköprü  Belediyesi Aşevi, Ramazan ayından önce olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmetlerini sürdürüyor. Aşevi hizmetleri noktasında özel ilgi gösteren Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’da çalışmaları yakından takip ediyor.

Başkan Çatal, gerek ihtiyaç sahibi vatandaşların gerekse tüm Taşköprü halkının her zaman yanında olduklarını belirterek, hizmetlerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

“Komşusu açken tok yatan bizden değildir” diyen Başkan Çatal, “Bu hadisi şerifi ile çıktığımız bu yolda bugün ihtiyaç sahibi 360 vatandaşımıza iftar yemeklerini ulaştırıyoruz. Ayrıca gün içerisinde oruç tutamayan yaşlı ve hasta olan vatandaşlarımıza 2 öğün yemeklerini ulaştırıyoruz” dedi.

Başkan Çatal, ayrıca aşevi üzerinden ihtiyaç sahiplerine katkılarını esirgemeyen hayırsever Taşköprü halkına da ayrıca teşekkür etti.

Çatal ayrıca Ramazan ayı öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ile birlikte Aşevini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

(Belediye Bülten)