Taşköprü’de 1000 Fidan Toprakla Buluştu

Taşköprü ilçesinde Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nedeniyle, ilçeye bağlı Çördük köyü Karaçalılık mevkiinde öğrencilerin ve ilçe protokolünün katılımıyla fidanlar toprakla buluştu.

Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, MHP Belediye Meclis üyesi Şennur Yüzücü, kurum amirleri ve çocukların katılımı ile gerçekleşen programda toplamda 1000 fidan dikimi yapıldı.

Kaymakam Partal ve Başkan Çatal, öğrenciler ile sohbetinde, Ormanların büyük önem arz ettiğini belirterek, fidan dikiminin öneminden bahsetti.

Daha sonra Kaymakam Çağlar Partal ve Başkan Çatal, öğrenciler ile birlikte fidan dikimi yaparak, Orman İşletme Müdürü Taner Altun, katılım sağlayan öğrencilere hediye taktim etti.