ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETİ

Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

Meclis Başkanı    : Abdullah ÇATAL

Meclis Üyeleri  : Harun YALÇIN, Murat SERDAROĞLU, Yaşar KARTAL, Sennur YÜZÜCÜ, Fatih PURTUL, Ceyhun ÇORBACI, Hüseyin ER, Murat GÜR, Mehmet Emin DANA, Emine GÜLTEKİN

Katılmayanlar : Hüseyin KURT

Belediye Meclisinin 02.02.2022 tarihinde gerçekleşen toplantısında aşağıdaki hususlar görüşülerek karara bağlanmıştır.

1.( 2022/12) :  Belediyemize ait olan Ağcıkişi Mahallesi 405 ada 7 parsel bulunan 486,04 m²’ lik ve Ağcıkişi Mahallesi 399 ada 6 parsel bulunan 850,28 m²’ lik taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre satışının yapılmasına ve satış işlemi için Belediye encümenine yetki verilmesine 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesi gereği, yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

1. (2022/13) : Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 (iki) adet hafifi ticari camlıvan araç ve 1 (bir) adet çift kabinli açık kasa kamyonetin Devlet Malzeme Ofisi’nden veya Belediyemiz bünyesinde yapılacak ihale yoluyla satın alınmasına, araç alımları ile ilgili iş ve işlemlerini yürütmek üzere Belediye Başkanı Abdullah ÇATAL’ a yetki verilmesine yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

Abdullah ÇATAL                             Murat SERDAROĞLU                                M. Emin DANA

Meclis Başkanı                                   Meclis Katibi                                                 Meclis Katibi