Vefatlar

Şerife Kaya Hakka Yürüdü
Akdoğan Tekke Köyünden merhum Hüseyin Kaya’nın eşi Akdoğan Tekke Köyü Muhtarı Muharrem Kaya ve İsmail Kaya’nın anneleri Şerife Kaya hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hacı Mustafa Şallı Hakka Yürüdü
İlçemiz Bük Karşı Köyünden merhum Hacı Hüseyin Şallı’nın oğlu, Şaduman, Halime, Elife ve Seher Şallı’nın babaları,Meftun, Zekerya, Gaye Yağcıgil ve Serkan Yumuşak’ın dedeleri, Hüseyin Seven, Abdullah Yumuşak ve İsa Koç’un kayınpederi Hacı Mustafa Şallı hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Şerife Yılmaz Hakka Yürüdü
Hamzaoğlu Köyünden merhum Arif Yılmaz’ın eşi, Mustafa Yılmaz, Türkan Yılmaz ve Nazik Kaba’nın anneleri, Hasan Yılmaz’ın yengesi Şerife Yılmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: