Vefatlar

Şaban Bekdemir Hakka Yürüdü
Garipşah Köyünden merhum Mehmet Bekdemir’in oğlu, Taşköprü Kaymakamlığından emekli Teyfik Kaya’nın bacanağı Şaban Bekdemir hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Satı Şenel Hakka Yürüdü
İlçemiz Yeniler Köyü Yalak Mahallesinden merhum Rafet Şenel’in eşi, Saim, Şahin Şenel ve Gülseren Özdemir’in anneleri Satı Şenel hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Münevver Ergan Hakka Yürüdü
Durucuca Köyü Donaşalar Mahellesinden merhum Musa Acar’ın kızı Mustafa Ergan’ın eşi, Sevgi ve Murat Ergan’ın anneleri, Şükrü ve Fikret Acar’ın ablaları, Cemile Alp Cami İmamı Hasan Ergan’ın yengesi Münevver Ergan hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Münevver Yaşar Hakka Yürüdü
Yukarı Ömerce Köyü Çarıklıo Mahallesinden Merhum Tahsin Yaşar’ın eşi, Sağlık memuru Mehmet Yaşar, Mahmut Yaşar, Mesut Yaşar ve Sadriye Özsoy’un anneleri Münevver Yaşar hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Osman Çelik Hakka Yürüdü
İlçemiz Gökırmak Mahallesinden Murat Çelik’in kardeşi, Mustafa Sağır, Recep Karataş ve Sakin Çelik’in amcası Osman Çelik hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Ali Tosun Hakka Yürüdü
Tekeoğlu Köyünden Adem Tosun’un babası, Kemal Ak ve Muzaffer Erkeç’in kayınbiladeri, Ziraat Odası personeli Erdal Erkeç’in dayısı Ali Tosun hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Hasan Tunç Hakka Yürüdü
Hanönü İlçesine bağlı Gökçeağaç Köyü Baloğlu Mahallesinden merhum Hüseyin ve Hanife Tunç’un oğlu, Eski Kahveci Esnaflarından Kosbi lakaplı Hasan Tunç hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Fahri Karakaya Hakka Yürüdü
Eskioğlu Köyünden merhum İsmail Karakaya’nın oğlu, Yakup ve Sinan Karakaya’nın babası Fahri Karakaya hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Fehmi Karaca Hakka Yürüdü
İlçemiz Yeşilyurt Köyünden Belediye Personeli Fehmi Karaca’nın babası, Tedaş emekli personeli Bayram Şenel’in bacanağı Fehmi Karaca hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Şerife Kayar Hakka Yürüdü
Kapaklı Köyü Çamlık Mahallesinden Gaffar Kayar’ın eşi Şerife Kayar hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: