vefatlar

Veysel Erden Hakka Yürüdü

Derekaraağaç Köyünden Ali Erden’in oğlu, Şaban Erden’in kardeşi, Ramazan Erden’in babası, Uğur, İsmail ve Muhammet Erden’in amcası, Veysel Erden hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hacı Satılmış Yalkaş Hakka Yürüdü

Alisaray Köyünden İlçe Tarım Müdürlüğünden emekli Satılmış Yalkas’ın babası, Ali, Yaşar, Kamil ve Uğur Yalkaş’ın dedesi, Hacı Satılmış Yalkaş hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hüsniye Yılmaz Hakka Yürüdü

İlçemiz Hamzaoğlu Köyünden merhum İsmail Yılmaz’ın eşi, minibüsçü esnaflarından  Hasan Yılmaz ve Sufiye Yılmaz’ın annesi Ahmet Yılmaz’ın kayınvalidesi Hüsniye Yılmaz hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Zehra Özdemir Hakka Yürüdü

İlçemiz Hasanlı Köyünden Taşköprü Kendir Fabrikasından emekli Mustafa Özdemir ve Vahide Çetin’in annesi, Taşköprü pastane esnaflarından Murat Özdemir, Selma Yıldırgan ve Satiye  Şahin’in babaanneleri, Fahri, Hasan, Rahime, Çetin ve Saime Yılmaz’ın anneleri Zehra Özdemir hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Ali Bozkurt Hakka Yürüdü

İncesu Köyü Kavak Mahallesinden Turşucu Lakaplı Hüseyin Bozkurt’un babası Hikmez Bozkurt’un amcası Ali Bozkurt hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Dudu Öztürk Hakka Yürüdü

Köçekli Köyünden şoför esnaflarından Celal Öztürk, Seka’dan emekli Mustafa Öztürk ve Muammer Öztürk’ün anneleri, Ercan, Ertan ve Muharrem , Öztürk’ün babaanneleri  Dudu Öztürk hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Sadık Yıldız Hakka Yürüdü

Yukarı Çayırcık Köyünden Salih Yıldız’ın babası Sadık Yıldız hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hasan Topcu Hakka Yürüdü

Ali Topcunun oğlu, İlyas Demir’in kayınpederi, Yaşar Demir’in eniştesi, Hasan Topcu hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Halil Yıldırım Hakka Yürüdü

Tepedelik Köyünden Hacı İhsan Yıldırım’ın abisi, Keskin ve Kadir Yıldırım’ın babaları, Halil, Selma ve İlhan Yıldırım’ın dedeleri, merhum Mehmet, Hayrul , Meftun ve Kemal Yıldırım’ın amcaları Halil Yıldırım hakka yürüdü. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: