vefatlar

Selçuk Çalık Hakka Yürüdü

Nüfus Müdürlüğünden emekli  merhum Emin Çalık ve Fadime Çalık’ın oğlu , İnci Çalık , Ömer Çalık ve Aslı Çalık’ın abileri  Selçuk Çalık Hakka Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Mehmet Şensoy Hakk Yürüdü

İlçemiz Sarıkavak Köyünden Fehmi Şensoy’un babası , Mehmet Şensoy Hakka  Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hanife Bektaş Hakka Yürüdü

İlçemiz Kornapa Köyünden Süleyman Bektaş ve Hüseyin Bektaş’ın anneleri , Hasan Bektaş’ın eşi  Hanife Bektaş Hakka Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şükrüye Güdoğdu Hakka Yürüdü

İlçemiz Yazıhamit Köyünden Mustafa Gündoğdu’nun eşi , Halil Gündoğdunun annesi , Sanayi eşrafından Şaban Gündoğdu’nun babaannesi , Şükrüye Gündoğdu Hakka Yürüdü.  Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Remziye Kaplan Hakka Yürüdü

Böcü Köyünden Hacı Recep Kaplan’ın eşi , İsmail Kaplan’ın annesi , eski berber esnaflarından Hüseyin Kaplan’ın  babaannesi  Remziye Kaplan Hakka Yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Posted in: