Vefatlar

Ayşe Kaya Hakka Yürüdü

Akçakesi Köyünden Cemil Kaya’nın eşi , Hüseyin Alabaş’ın kardeşi , Mehmet Kaya , Şükrü Kaya ve Asuman Çoban’ın anneleri Ayşe Kaya hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Saniye Yıldırım Hakka Yürüdü

Örhenli Köyü Çanşa Mahallesinden merhum Hasan Yıldırım’ın eşi , Muzeffer Yıldırım , Muammer Yıldırım , Hülya Ergül ve Nuran Muzir’in anneleri , merhum Yunus Muzir ve Taşköprü Kendir Fabrikasından emekli Şaban Ergül’ün kayınvalideleri Saniye Yıldırım hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şaban Doğan Hakka Yürüdü

Örhenli Köyü Çanbaşı Mahallesinden Merhum İzzet Doğan’ın oğlu , Gülşen Meral Doğan’ın eşi , Ceren ve Eren Doğan’ın babaları , Mustafa Doğan , Muhittin Doğan ve Melahat Yüksel’in kardeşleri İzzet , Erol ve Nihat Doğan’ın amcaları , Nail Yüksel’in dayısı , Emekli Öğretmen Mustafa Çınar’ın eniştesi Emekli Astsubay Şaban Doğan hakka yürüdü. . Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

Zeynep Karakaya Hakka Yürüdü

Kayapınar Köyü Gerze Mahallesinden Hacı İbrahim Karakaya’nın eşi Hacı Zeynep Karakaya hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: