vefatlar

Mehmet Reçber Hakka Yürüdü

Taşköprü Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Reçber’in babasu Sosyal Güvenlik Kurumundan Emekli Seyfettin Reçber’in eniştesi , Emekli İmam Mecit Reçber’in damadı , Taşköprü Belediyesinden Emekli Mehmet Reçber hakkın rahmetine kavuştu. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Namık Kemal Özkan Hakka Yürüdü

Hanönü Çaybaşı Köyünden Ali Özkan’ın babası , Mehmet Özkan ve Hüseyin Özkan’ın abileri Namık Kemal Özkan hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şaban Küçük Hakka Yürüdü

Duruca Köyünden Murat Küçük , Ali Küçük , Cemile Özcan ve Nuriye Topçu’nun babaları , Şaban Küçük hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Şükrü Can Hakka Yürüdü

Yukarı Çayırcık Köyünden Merhum Kemal Can’ın oğlu , Halim ve Hasan Can’ın kardeşi , Kemal Can’ın babası , Taşköprü Belediye Başkanlığı Personeli Ahmet Atalık’ın kayınpederi Şükrü Can hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Fatma Çakmak Hakka Yürüdü

Çambaşı Köyü Bardakçılar Mahallesinden Murat Çakmak’ın eşi , Celal , Kemal , Bilal Çakmak ve Saliha Ergün, Şerife Matracı’nın anneleri Fatma Çakmak vefat etti. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: