Vefatlar

Şerife Ata Hakka Yürüdü

Çaykirpi Köyünden merhum Mustafa Ata’nın eşi , Zeki ve Cemile Ata’nın annesi , Gülhan Ata’nın kayınvalidesi , Şerife Ata hakka yürüdü.Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Cemile Temir Hakka Yürüdü

Kızılkese Köyünden Taşköprü Sümerbank Kendir Fabrikası emekli personeli Zülfikar Temir’in gelini , Hayrullah Belik’in kızı , tekel emekli müdürü Hamza Temir’in eşi , Seka’dan emekli Ziya Temir , İrfan Temir , Rıdvan Temir ve Ali Temir’in yengeleri , Kastamonu İşkur Memurlarından Musa Temir , Fatih Temir , Erhan Temir ve Neslihan Temir’in anneleri Cemile Temir hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Hasan Küçük Hakka Yürüdü

Duruca Köyünden eski minibüsçü esnaflarından Şükrü Küçük ve Fikri Küçük’ün babaları , Mithat Kaya ve Nihat Kaya’nın kayınpederi , Devlet Hastanesi personeli Nevzat Kaya’nın dedesi Hasan Küçük hakka yürüdü.Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Kemal Karaduman Hakka Yürüdü 

Badembekdemir Köyü Alıçcık Mahallesinden Hasan Karaduman , İsmail Karaduman ve Saniye Horozcu’nun babaları , Satılmış Horozcunun dedesi , Medet Karaduman’ın büyük amcası , Kemal Karaduman hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

 

 

Posted in: