vefatlar

Mehmet Ata Hakka Yürüdü

Çaykirpi Köyü Dere Mahallesinden Esnaf Odası Emekli Personeli Cüneyt Ata ve Seker Fabrikası Personeli Cüneyt Ata ve Seker Fabrikası Personeli Tuncay Ata , Kendir Fabrikası Emekli Personeli Neşe Kılıç’ın babaları , Seka emekli personeli Kadir Kılıç’ın kayınpederi , Türk Mehmet lakaplı Mehmet Ata hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Münevver Çamlıbel Hakka Yürüdü

Garipşah Köyü Keller Mahallesinden Bayram Çamlıbel’in eşi , Dağbelören Köyünden Ahmet Çelik’in ablası , Hasan Çelik’in halası Münevver Çamlıbel hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Şaban Çakır Hakka Yürüdü

Afşar Köyünden Taşkörpü Belediye İlköğretim Okulundan emekli Mehmet Çakır’ın babası , Kadir Demir ve Abdullah Ay’ın kayınpederleri , Kargaz çalışanı Muharrem Çakır’ın  dedesi , Şaban Çakır hakka yürüdü . Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: