vefatlar

Huriye Tekeci Hakka Yürüdü

Merhum Kadir Tekeci’nin eşi Huriye Tekeci hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Ferhat Güzel Hakka Yürüdü

Badembekdemir Köyü Alıçlık Mahallesinden Nihat Güzel’in oğlu Taşköprü Belediye Personeli Remzi Karaduman, Şoför esnaflarından Cezmi Karaduman ve Nevzat Güzel’in yeğeni , Serhat Güzel’in kardeşi, Ferhat Güzel hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhuma  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Emine Özsoy Hakka Yürüdü

Germeç esnaflarından Hüseyin Özsoy’un eşi Yunus ve İlhan Özsoy’un anneleri Emine Özsoy hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Ayşe Demirelli Vefat Etti

Kadıköyünden Tahsin Demirelli’nin eşi Ufuk ve Kemal Öz’ün halaları Ayşe Demirelli hakka yürüdü. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi. Taşköprü Belediyesi  olarak merhumeye  Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Posted in: