Yeni Sarımsak Pazarı’nın ve Cenaze Hizmetleri Binası’nın yapımına başlandı

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, yapımına başlanılan Yeni Sarımsak Pazarı alanı ve Taşköprü Belediyesi  Cenaze Hizmetleri Binası’nın çalışma alanını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Kurbantepe Aile Mezarlığı’nda yapımına başlanılan Taşköprü Belediyesi Cenaze Hizmetleri binasında; gasılhane, Morg, bay-bayan mescit, abdesthane, imam odası ve taziye alanı olacağını kaydeden Başkan Çatal, daha sonra Çevre yolu üzerinde bulunan Yeni Mezbahane yanında yapımına başlanılan Yeni Sarımsak Pazarı projesi alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Çatal, “İlçemizin eksikliğinden biri olan, gasılhane, morg, bay-bayan mescit, abdesthane, imam odası ve taziye alanının içerisinde bulunacağı Cenaze Hizmetleri Binasının yapımı start aldı. Ayrıca çiftçilerimizin emeği ve Taşköprü Sarımsağının Marka değerini korumak için, yeni sarımsak pazarı projemize bugün başlanıldı. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Başkan Çatal, çevre düzenlemesinin devam ettiği Yeni Mezbahane ve Sahil Çay Parkı’nda da incelemelerde bulundu.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ