Başkan Arslan’dan, Bakan Osman Aşkın Bak’a Taşköprü sarımsağı hediye etti.

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay, Serap Ekmekci ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı, TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Arslan, Bakan Bak’a Taşköprü sarımsağı hediye etti.

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay, Serap Ekmekci ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı, TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Arslan, Bakan Bak’a Taşköprü sarımsağı hediye etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ziyaretle ilgili olarak, “Bugün Başkent Ankara ziyaretlerimiz kapsamında değerli Milletvekillerimiz Halil Uluay ve Serap Ekmekçi’yle birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ı TBMM’de ziyaret ederek ilçemizde bakanlığa ait devam eden projelere destek talep ettik. Kıymetli Bakanımıza ve Milletvekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.