Taşköprü’de İtfaiye Haftası Kutlandı.

Her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası, Taşköprü’de düzenlenen etkinlikle
Taşköprü İtfaiye Müdürlüğü tarafından organize edilen programa, Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Taşköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Dana, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, İl Genel Meclis Üyesi Bayram Özsoy ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Refika Çınar katıldı.
Etkinlikte, Kaymakam Demirdağ ve Belediye Başkan Vekili Dana’nın öncülüğünde protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte İtfaiye Haftası pastası kesildi.
İtfaiye Müdürü Uğur Karaduman, programa katılan öğrencilere itfaiye ekipmanlarını tanıttı ve mesleğin önemini vurguladı. Öğrenciler, itfaiye araçlarını yakından inceleyip, merak ettikleri soruları yönelttiler. Etkinlik, hem bilgilendirici hem de eğlenceli anlara sahne oldu.

(Belediye Basın)