Taşköprü’de Öğrenciler Origama Sanatıyla Turna Kuşları Yaptı

 

 

Taşköprü Belediye Başkanlığı tarafından Muzafferettin Gazi İlkokulu’nda düzenlenen origami etkinliğinde öğrenciler, kağıt katlama sanatıyla turna kuşları yaparak hem el becerilerini geliştirdi hem de okul duvarlarını kendi eserleriyle renklendirdi.
Etkinliğe, Taşköprü Kaymakamı Abdullah Demirdağ, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin ve şube müdürleri de katılarak öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceledi. Öğrencilerle birlikte origami yapan protokol üyeleri, çocukların sanatsal gelişimine katkı sağlayan bu tür faaliyetlerin önemine dikkat çekti.
Origami sanatıyla yapılan turna kuşlarının okulda sergilenmek üzere hazırlandığı etkinlik, öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Renkli ve keyifli anlara sahne olan organizasyonda, miniklerin hayal gücü ve üretkenliği bir kez daha ön plana çıktı.

Belediye Basın / Hamza Sefa YILMAZ