Taşköprü’de Amatör Spor Haftası Coşkuyla Başladı

Taşköprü’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri, renkli bir kortej yürüyüşü ile başladı. Taşköprü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleştirilen yürüyüşe, sporcular ve protokol üyeleri yoğun ilgi gösterdi.
Köprü başında başlayan kortej, Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda son bulurken, burada Taşköprü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Korkmaz tarafından çelenk sunumu yapıldı. Amatör sporun önemine dikkat çekilen bu anlamlı haftanın açılış töreni büyük bir katılımla gerçekleşti.
Etkinliğe Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baştaş, Taşköprü Orman İşletme Müdürü Taner Altun, İlçe Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Korkmaz’ın yanı sıra antrenörler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Taşköprü’de sporun yaygınlaştırılmasına yönelik bu tarz organizasyonlar, gençlerin spora olan ilgisini artırmayı amaçlıyor.