EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETİv

Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

Meclis Başkanı : Hüseyin ARSLAN

Meclis Üyeleri : Mehmet Emin DANA, Ahmet ALAY, Şahin AKDAĞ, Refika ÇINAR, Necati ŞEN, Halim GÜNAY, Cemal ŞERMET, İsmail BERBER, Ali Eşref SEVİM, Huriye BAYAR, Ali YALÇIN

Katılmayanlar :

Belediye Meclisinin 02.10.2024 tarihinde gerçekleşen toplantısında aşağıdaki kararlar görüşülerek karara bağlanmıştır.

1. (2024/71) : 2025 yılı bütçesine ilişkin çalışmalar Başkanlık ve Encümen tetkiki ile tamamlanmıştır. 2025 yılı bütçe tasarısı üzerinde gerekli incelemelerin yapılması için Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine ve komisyon tarafından hazırlanacak görüş ve raporlarla birlikte meclisimize sunulmasına yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verildi.

1. (2024/72) : Belediye Başkanlığımıza ait Konukevinde konaklamak isteyen Taşköprü Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören dar gelirli ve ihtiyaç sahibi öğrencilerden, resmi belge ibraz etmek koşulu ile talepte bulunmaları halinde konukevinden ücretsiz olarak yararlanmalarına ve 2024 Yılı Ücret Tarifesine eklenmesine yapılan açık oylama sonucu oybirliği ile karar verildi.

1. (2024/73) : Kastamonu Defterdarlığından ücreti mukabilinde temin edilen Uluslararası Aile Cüzdanı ücretinin Defterdarlıktan alış fiyatına % 50 oranında artış yapılarak 2024 Yılı Ücret Tarifesine eklenmesine yapılan açık oylama sonucu oybirliği ile karar verildi.

1. (2024/74) : İlçemiz Karasait Mahallesi 348 Ada 18-33-34 ve 108 Parsel numaralı taşınmazlara ilişkin İmar Plan Tadilat Dosyasının ile ilgili hazırlanan İmar Komisyon raporunun geldiği gibi kabulüne yapılan açık oylama sonucu oybirliği ile karar verildi.

1. (2024/75) : Belediye Başkanlığımızca Kreş ve Gündüz Bakımevi (Çocuk Bakımevi) açılması planlanan taşınmazlara yine İlçemiz Ethem Mahallesi 164 Ada 134 Parsel üzerinde bulunan Taşköprü İlçesi Sümer Mahallesi 2 Nolu Küme Evleri Sokak No: 19 ve 20 adreslerinde ki taşınmazlarında eklenerek Taşköprü Belediye Başkanlığımızca ekte krokisi sunulan İlçemiz Ethem Mahallesi 164 Ada 134 Parsel üzerinde kalan Taşköprü İlçesi Sümer Mahallesi 2 Nolu Küme Evleri Sokak No: 1,2,19,20,21,22 ve 24 adreslerinde Kreş ve Gündüz Bakımevi ( Çocuk Bakımevi) açılmasına yapılan açık oylama sonucu oybirliği ile karar verildi.

Hüseyin ARSLAN                                         Şahin AKDAĞ                                   Halim GÜNAY

Meclis Başkanı                                              Meclis Katibi                                    Meclis Katibi