Belediye Başkanı Arslan’dan Bakanlarla Bir Araya Geldi.

Belediye Başkanı Arslan’dan Bakanlarla Bir Araya Geldi.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Partinin, Ankara Kızılcahamam’da düzenlediği “ Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme” kampının ikinci gününde Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşmeler gerçekleştirerek, Taşköprü’ye ilişkin taleplerini iletti.
Pompeiopolis Antik Kenti İçin Destek Talebi
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşmesinde kazı çalışmaları devam eden Pompeiopolis Antik Kent kazılarına dair taleplerini de iletti.
Başkan Arslan: “Bakanlarımıza teşekkür ediyorum.”
Başkan Arslan, “ Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme” kampının ikinci gününe dair sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Başkan Arslan açıklamasında, “AK Partimizin Kızılcahamam’da düzenlediği “ Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme” kampının ikinci gününde Tarım ve Orman Bakanımız Sn. İbrahim Yumaklı, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak ve Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy’la bir araya gelerek ilçemizle ilgili taleplerimizi iletti. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ersoy’a ilçemizde kazı çalışmaları devam eden Pompeiopolis Antik Kent kazıları ödenek talebimizi ileterek destek talep ettim. Değerli Bakanlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
(Belediye Basın)