Taşköprü’de Bayram Temizliği

Taşköprü Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri, Hayvan Pazarı, mezbahane ve yeşil alanlarda çim biçme işlemi gerçekleştirerek, 60 bin çiçek dikimi yaptı. Ayrıca cadde ve sokakları yıkama, kilit parke tamiri, haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ilaçlama ve yıkama işlemleri gerçekleştirildi. Mezarlıkların bakımı ve çim biçme, hasar gören noktalarda sıcak asfalt çalışmaları da yapıldı. Temizlik ekipleri ise ilçenin her köşesinde çalışmalarını sürdürdü. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Belediye ekiplerimiz ilçemizin her yerinde hizmetlerimizi sürdürüyor. Şirin ilçemizin daha yaşanabilir bir Taşköprü olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.