Taşköprü’de Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Taşköprü Belediyesi, Taşköprü Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenecek olan “Yaz Spor Okulları” için kayıtlar başladı.

Yaz Spor Okulları, 13 farklı branşta açılacak. Bu branşlar arasında badminton, basketbol, cimnastik, plates  fitness, futbol, güreş, hentbol, kick boks, okçuluk, tenis, voleybol ve yüzme yer alıyor. Katılımcılar, en fazla iki branşı seçerek yaz spor okullarına katılabilecekler. Yaz spor okulları 1 Temmuz’da başlayacak.

Kayıtlar, Taşköprü Belediyesi Beyaz Masa Birimi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’ne şahsen yapılabilecek. Bu spor okulları, gençlerin yaz aylarını verimli ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlayacak, aynı zamanda spor yapma imkanı sunarak geleceğe yönelik sağlıklı alışkanlıklar edinmelerine destek olacak.

E – Devlet/ Spor Bilgi Sistemi/ Ulusal Spor Projeleri modülünden de kayıt oluşturabilecek.

(Belediye Basın)